REKLAMA
REKLAMA

Bezglutenowe Chipsy paprykowe BIO marki 3 PAULY

Autor: pr 9 lutego 2016 11:52

Na sklepowe półki trafiają bezglutenowe chipsy paprykowe BIO, marki 3Pauly, od lat specjalizującej się w przygotowywaniu artykułów żywnościowych dla osób z alergiami oraz nietolerancjami pokarmowymi.

REKLAMA

Chipsy nie zawierają konserwantów, barwników czy wzmacniaczy smaku, są za to stworzone tylko z organicznych składników.  Bezglutenowa nowość to rozwiązanie dla wszystkich, którzy ze względu na nietolerancje pokarmowe nie mogą cieszyć się smakiem tradycyjnych słonych przekąsek. Bezglutenowe chipsy są wypiekane w piecu, dlatego zawierają o wiele mniej tłuszczu niż tradycyjne chipsy. Chipsy nie zawierają głównych alergenów, czyli jaj, orzechów, sezamu, soi czy łubinu, posiadają za to sporo białka i błonnika.

 

 


WYBRANE DLA CIEBIE


REKLAMA
REKLAMA

BĄDŹ NA BIEŻĄCO

REKLAMA

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 12735

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 999781

POLECANE OFERTY

Ilość aktualnych ofert: 397 664

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane
REKLAMA