Bezglutenowe Krakersy z rozmarynem marki 3 PAULY

Autor: pr 29 września 2015 10:52

Tradycyjna mąka zastąpiona została mąką z soczewicy i kukurydzy, dzięki czemu powstała smaczna, bezglutenowa przekąska, z wysoką zawartością błonnika pokarmowego. Krakersy nie zawierają dodatkowych drożdży, jak i jaj, orzechów, soi, łubinu czy sezamu.

Szczypta soli morskiej uwypukla ich naturalny smak, a lekko karbowana struktura sprawia, że wszelkie dodatki zostają tam, gdzie ich miejsce.

Cena:  10 zł.

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE



BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 11051

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane