Bezglutenowy Makaron Fusilli z czerwonej soczewicy marki 3 Pauly

Autor: pr 14 lipca 2017 11:03

Bezglutenowy Makaron Fusilli z czerwonej soczewicy marki 3 Pauly fot. materiały prasowe

Marka 3 PAULY rozszerzyła swoją ofertę o Bezglutenowy Makaron Fusilli z czerwonej soczewicy.

W Bezglutenowym Makaronie Fusilli z czerwonej soczewicy tradycyjna mąka pszenna zastąpiona została mąką z soczewicy. Dzięki temu makaron nie tylko nie zawiera glutenu, ale jest skarbnicą wielu składników odżywczych. Soczewica jest źródłem dobrze przyswajalnego białka, a także obniżającego ciśnienie krwi  potasu i niezbędnego dla kobiet w ciąży kwasu foliowego. Jest lekkostrawna i charakteryzuje się niskim indeksem glikemicznym, dodatkowo zaś zawiera sporo błonnika, który wypełnia żołądek, zapewniając uczucie sytości.

Bezglutenowy Makaron Fusilli z czerwonej soczewicy marki 3 PAULY  dostępny jest w kolorowym, estetycznym opakowaniu, na którym znaleźć można wszystkie informacje istotne z punktu widzenia osób cierpiących na alergie pokarmowe.

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE



BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 11075

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane