PARTNER PORTALU Partner portalu: Herosi Polskiej Przedsiębiorczości

Bezglutenowy „Morski kaprys” Pescanova z sosem alioli

Autor: pr 19 lipca 2017 14:06

Bezglutenowy „Morski kaprys” Pescanova z sosem alioli fot. materiały prasowe

Firma PESCANOVA opracowała Morski kaprys – kalmary w pysznej panierce na bazie mąki ryżowej i kukurydzianej – doskonałe rozwiązanie dla bezglutenowych smakoszy tych owoców morza.

Kalmary są obecnie jednym z najpopularniejszych morskich przysmaków. Mają one delikatne, elastyczne mięso o słodko-słonym smaku, ale przede wszystkim są bogatym źródłem składników odżywczych. Najbardziej znane są w formie smażonych krążków, które do tej pory były niedostępne dla bezglutenowych fanów panierowanych przekąsek. 

Podobał się artykuł? Podziel się!
  • glutennotfree 2017-07-20 13:48:37

    gluten sruten !

ZOBACZ WSZYSTKIE (1)

WYBRANE DLA CIEBIE



BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 9445

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 923188
Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane