REKLAMA
REKLAMA

Carrefour inwestuje w sklepowe wędzarnie

Autor: www.dlahandlu.pl 27 lutego 2013 14:19

W szczecińskim hipermarkecie Carrefour Turzyn przy ul. Bohaterów Warszawy 42 została otwarta własna wędzarnia mięs i kiełbas.

REKLAMA

- Wędliny są peklowane w solance, produkowane bez udziału konserwantów, barwników dodanej wody i sztucznych wypełniaczy, oraz wędzone w dymie pochodzącym ze spalania naturalnego drewna olchowo-bukowego. Wspomniana technologia przekłada się na wysokie walory zdrowotne i smakowe produktów. Wędliny produkowane są codziennie, na miejscu, pod kontrolą jakości, co gwarantuje codziennie świeże i doskonałe jakościowo wyroby - opisuje sieć.

Produkty w wędzarni Carrefour można nabyć na specjalnie oznaczonych stoiskach.

W ofercie wędzarni można nabyć kiełbasy parzone - codzienną, śląską, zwyczajną, podwawelską - oraz podpiekane: chłopską i krajeńską. W ofercie znajdują się też wędzonki: boczek, baleron, szynka, polędwica i żeberka.

Własna wędzarnia w hipermarkecie Carrefour w Szczecinie to czwarta taka wędzarnia sieci w Polsce i pierwsza poza Warszawą. Do tej pory własne wędzarnie wprowadziły warszawskie hipermarkety Carrefour: Arkadia, Targówek i Reduta.


WYBRANE DLA CIEBIE


REKLAMA
REKLAMA

BĄDŹ NA BIEŻĄCO

REKLAMA

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 12518

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 999781

POLECANE OFERTY

Ilość aktualnych ofert: 397 664

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane
REKLAMA