Carrefour inwestuje w sklepowe wędzarnie

Autor: www.dlahandlu.pl 27 lutego 2013 14:19

W szczecińskim hipermarkecie Carrefour Turzyn przy ul. Bohaterów Warszawy 42 została otwarta własna wędzarnia mięs i kiełbas.

- Wędliny są peklowane w solance, produkowane bez udziału konserwantów, barwników dodanej wody i sztucznych wypełniaczy, oraz wędzone w dymie pochodzącym ze spalania naturalnego drewna olchowo-bukowego. Wspomniana technologia przekłada się na wysokie walory zdrowotne i smakowe produktów. Wędliny produkowane są codziennie, na miejscu, pod kontrolą jakości, co gwarantuje codziennie świeże i doskonałe jakościowo wyroby - opisuje sieć.

Produkty w wędzarni Carrefour można nabyć na specjalnie oznaczonych stoiskach.

W ofercie wędzarni można nabyć kiełbasy parzone - codzienną, śląską, zwyczajną, podwawelską - oraz podpiekane: chłopską i krajeńską. W ofercie znajdują się też wędzonki: boczek, baleron, szynka, polędwica i żeberka.

Własna wędzarnia w hipermarkecie Carrefour w Szczecinie to czwarta taka wędzarnia sieci w Polsce i pierwsza poza Warszawą. Do tej pory własne wędzarnie wprowadziły warszawskie hipermarkety Carrefour: Arkadia, Targówek i Reduta.

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE



BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 11056

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane