Ciasto Mascarpone Dr. Oetker

Autor: pr 21 kwietnia 2016 14:48

Ciasto Mascarpone Dr. Oetker Fot. mat.pras.

Opakowanie zawiera niezbędne składniki do przygotowania masy, czekoladowego spodu oraz kakao do posypania. Dzięki bogatej recepturze zawierającej mascarpone smak ciasta jest bogaty i kremowy.

Aby nadać mu jeszcze bardziej szlachetny charakter producent proponuje, aby dodać do niego świeży serek mascarpone. 

Niewątpliwym atutem produktu jest również fakt, że jego przygotowanie jest proste i szybkie, bo nie wymaga pieczenia, a konsument może dowolnie dobierać i zamieniać świeże dodatki, np. mascarpone zastąpić śmietaną lub jogurtem, a zamiast herbatników użyć zbożowych ciasteczek.

Produkt Ciasto Mascarpone bez pieczenia 244 g
Masa brutto 1 szt. 295 g
Liczba szt. w kartonie 8
Ciasto Mascarpone Dr. Oetkera dostępne jest w sprzedaży od połowy kwietnia 2016 r. Sugerowana cena produktu to ok. 6,3 zł za opakowanie. 

Od czerwca 2016 ruszy także kampania online wspierająca wprowadzenie nowego produktu na rynek.

 

Podobał się artykuł? Podziel się!
  • magda 2016-08-21 17:20:36

    Podana ilość masła jest niewystarczająca, co powoduje kruszenie się podstawy ciasta

ZOBACZ WSZYSTKIE (1)

WYBRANE DLA CIEBIE



BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 10756

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane