REKLAMA
REKLAMA

Ciasto Mascarpone Dr. Oetker

Autor: pr 21 kwietnia 2016 14:48

Ciasto Mascarpone Dr. Oetker Fot. mat.pras.

Opakowanie zawiera niezbędne składniki do przygotowania masy, czekoladowego spodu oraz kakao do posypania. Dzięki bogatej recepturze zawierającej mascarpone smak ciasta jest bogaty i kremowy.

REKLAMA

Aby nadać mu jeszcze bardziej szlachetny charakter producent proponuje, aby dodać do niego świeży serek mascarpone. 

Niewątpliwym atutem produktu jest również fakt, że jego przygotowanie jest proste i szybkie, bo nie wymaga pieczenia, a konsument może dowolnie dobierać i zamieniać świeże dodatki, np. mascarpone zastąpić śmietaną lub jogurtem, a zamiast herbatników użyć zbożowych ciasteczek.

Produkt Ciasto Mascarpone bez pieczenia 244 g
Masa brutto 1 szt. 295 g
Liczba szt. w kartonie 8
Ciasto Mascarpone Dr. Oetkera dostępne jest w sprzedaży od połowy kwietnia 2016 r. Sugerowana cena produktu to ok. 6,3 zł za opakowanie. 

Od czerwca 2016 ruszy także kampania online wspierająca wprowadzenie nowego produktu na rynek.

 

  • magda 2016-08-21 17:20:36

    Podana ilość masła jest niewystarczająca, co powoduje kruszenie się podstawy ciasta

ZOBACZ WSZYSTKIE (1)

WYBRANE DLA CIEBIE


REKLAMA
REKLAMA

BĄDŹ NA BIEŻĄCO

REKLAMA

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 12425

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 663

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane
REKLAMA