Cukier do polew marki Diamant

Autor: pr 8 października 2015 12:16

Marka Diamant przygotowała Cukier do polew.

Receptura tego miałkiego i delikatnego pudru sprawia, że po połączeniu z wodą powstaje śnieżnobiała, elastyczna i gładka polewa, która nie kruszy się, nie pęka i ładnie przylega do powierzchni zdobionych wypieków.

 Produkt jest w pełni naturalny, nie zawiera sztucznych barwników, konserwantów i aromatów.

 Cena/Pojemność: 1,99 zł/250 g

 

 


Podobał się artykuł? Podziel się!

IX EUROPEJSKI KONGRES GOSPODARCZY

10-12 maja 2017 • Katowice • Międzynarodowe Centrum Kongresowe i Spodek


WYBRANE DLA CIEBIE



BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 11336

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane