REKLAMA
REKLAMA

Dymione wędliny od Hańderka

Autor: dlahandlu.pl 12 lutego 2015 09:24

Dymione wędliny od Hańderka

Zakład Przetwórstwa Mięsnego Hańderek wprowadził na rynek Boczek Dymiony Z Dymnej Chaty i Kiełbasę Herbową z Polskiego Dwora.

REKLAMA

Boczek Dymiony Z Dymnej Chaty - to wędlina wieprzowa, przygotowana z chudego boczku, przygotowana w oparciu o tradycyjne receptury. Do jej przygotowania użyto naturalnych przypraw i czosnku. Wędlina ta wyróżnia się intensywnym zapachem naturalnego dymu olchowo-bukowego.

Kiełbasa Herbowa Z Polskiego Dwora - tradycyjna podsuszana kiełbasa wieprzowa, wytwarzana ze 140 g na 100 g gotowego produktu, grubo rozdrobionego, z charakterystycznymi dużymi kawałkami mięsa. Zwraca uwagę aromatem tymianku i zwartą fakturą wysokomięsnego produktu. Przygotowywana w procesie parzenia i wędzenia w dymie bukowo-olchowym.

 

Hańderek to jeden z liderów produkcji wędlin z regionu śląskiego. Produkty firmy nagrodzone zostały mi.in. godłem „Doceń polskie" i dostępne są w wybranych sklepach detalicznych i hurtowniach niemal w całej Polsce. Firma ma również sieć sklepów firmowych, gdzie oprócz wędlin i mięs można kupić świeże pieczywo, wyroby garmażeryjne i przyprawy. Firma obecna jest na rynku wędliniarskim od 1992 roku.


WYBRANE DLA CIEBIE


REKLAMA
REKLAMA

BĄDŹ NA BIEŻĄCO

REKLAMA

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 12720

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 663

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane
REKLAMA