Empik Cafe tworzy nowy koncept gastronomiczny

Autor: portalspozywczy.pl 6 grudnia 2011 11:55

Operator kawiarni Empik Cafe otworzyła na terenie lotniska Ławica w Poznaniu lokal gastronomiczny Bread and Butter Sandwich Coffee Salad. Jest to zapowiedź owej sieci, którą rozwijać będzie spółka.

- Koncept został opracowany jako alternatywa dla istniejących na rynku modeli oraz jako odpowiedź na oczekiwania rynku poszukującego tego typu oferty - podała firma Black Board Consulting, która odpowiada za stworzenie koncepcji sieci.

Menu lokalu to świeżo przygotowywane kanapki, desery, smoothie ze świeżych owoców oraz kawa. Wystrój jest prosty z elementami drewna - przypomina klimat skandynawski.

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE



BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 10851

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane