Finger Food Spot rusza z wyspami gastronomicznymi w centrach handlowych

Autor: dlahandlu.pl 18 maja 2015 09:25

Otwarciem w centrum handlowym M1 w Czeladzi swoją działalność rozpoczęła sieć Finger Food Spot, oferująca m.in. panierowane polędwiczki i skrzydełka, sery oraz frytki przygotowane bez użycia tłuszczu.

Koncept Finger Food Spot działa na zasadach wysp i dzięki wykorzystaniu technologii Touch&EAT umożliwia przygotowanie produktów, które do tej pory wymagały smażenia, bez użycia tłuszczu, bez inwestycji w systemy wentylacji oraz bez emisji uciążliwych zapachów. Punkty Finger Food Spot mogą funkcjonować w każdej lokalizacji ponieważ wymagają 7 mkw. powierzchni oraz podłączenia prądu.

Sieć rozwijana jest na bazie umów partnerskich w ramach, których partner otrzymuje wyposażony oraz oznakowany punkt, dostawy produktów do punktu, swobodę w podejmowaniu decyzji dot. menu i cen sprzedaży, komplet materiałów marketingowych oraz wsparcie organizacyjne.

Kolejne otwarcia zaplanowano na koniec maja w CH Reduta Warszawa, w czerwcu w Białymstoku oraz we Lwowie na Ukrainie.

 

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE



BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 10993

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane