Franczyzowe kebaby ruszają w Polskę

www.portalspozywczy.pl 23 lipca 2013 13:25

Firma TGM Gastronomia wprowadziła na rynek franczyzową sieć przenośnych lokali - Turkish Kebab. W okolicach Warszawy działają już dwa punkty, w przygotowaniu do otwarcia są dwa kolejne.

Obecnie lokale Turkish Kebab otwarte są w podwarszawskich Starych Babicach i Wiązownej. W przygotowaniu są punkty w Starej Miłosnej oraz w nadmorskich Dębkach. Sieć zapowiada otwarcia kolejnych.

Turkish Kebab to bary szybkiej obsługi serwujące tradycyjne dania kuchni tureckiej. Dania serwowane są na miejscu i na wynos. Do indywidualnej decyzji franczyzobiorcy pozostawiana jest opcja sprzedaży z dowozem do klienta.

Koszt otwarcia pojedynczego lokali sieci wynosi 38 tys. zł netto. Cena zawiera w pełni wyposażony punkt gastronomiczny, urządzony i gotowy do pracy. Mobilny lokal jest dostarczany na wskazane miejsce przez franczyzobiorcę po ustaleniu transportu (ciężarówka z zamontowanym dźwigiem, do przewożenia kontenerów). Lokal zbudowany jest na bazie kontenera 6x2,6m i umożliwia sprawne przenoszenie z miejsca na miejsce.

Opłata licencyjna miesięczna 900zł netto (+VAT 23 proc.), pierwsza płatna dopiero od trzeciego miesiąca działalności. Minimalny czas franczyzy to 2 lata. Miesięczna opłata marketingowa do wspierania działań całej sieci to 200zł netto (+VAT 23 proc.).

Turkish Kebab przygotowała specjalny program ratunkowy. W razie kłopotów franczyzobiorcy umożliwia zwrot lokalu franczyzowego.

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE



BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 11837

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane