REKLAMA
REKLAMA

Kamiennogórski ser pleśniowy

Autor: pr 26 czerwca 2014 11:57

Kamiennogórski ser pleśniowy

Głębia smaku i lekka konsystencja to charakterystyczne cechy „Kamiennogórskiego sera pleśniowego" od SM KaMos.

REKLAMA

Jego zdecydowany, niemal pikantny smak z grzybową nutą to gratka dla serowych koneserów. Ten pleśniowy ser dojrzewający powstaje według tradycyjnej, niezmiennej od ponad półwiecza receptury - historia jego produkcji sięga lat 50. ubiegłego wieku. „Kamiennogórski ser pleśniowy" nie zawiera żadnych konserwantów oraz polepszaczy. Mleko pozyskiwane do jego produkcji pochodzi z gospodarstw wolnych od GMO, co potwierdza znak „Jakość, Tradycja". Jego tradycyjność i wysoka jakość udokumentowana jest także wpisem sera na Listę Produktów Tradycyjnych.

Podczas procesu produkcji „Kamiennogórskiego sera pleśniowego" używane są same naturalne składniki: ser pozbawiony jest konserwantów i polepszaczy.

Produkt: „Kamiennogórski ser pleśniowy" KaMos
Dostępny w kilku gramaturach: 165 g i 100 g na stoiskach samoobsługowych, jak również na stoisku tradycyjnym w formie krążka - ok. 2,5 kg
Cena: waha się w granicach 3 - 4 zł za 100 g
Przechowywanie: +10C - +60C

 


WYBRANE DLA CIEBIE


REKLAMA
REKLAMA

BĄDŹ NA BIEŻĄCO

REKLAMA

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 13230

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 999781

POLECANE OFERTY

Ilość aktualnych ofert: 397 664

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane
REKLAMA