Kiełbasa Polska z Kociewskiej Wędzarni Ekstra od firmy Gzella

Autor: pr 12 listopada 2015 14:53

Portfolio produktowe firmy Gzella obfituje w pełną gamę wyrobów najwyższej jakości. Wśród specjałów odnaleźć można kiełbasę Polską z Kociewskiej Wędzarni Ekstra. Kiełbasa laskowa została wytworzona z najwyższej jakości polskiego mięsa, nie zawiera fosforanów oraz glutenu.

Idealnie wyważone proporcje składników sprawiają, że kiełbasa Polska z Kociewskiej Wędzarni Ekstra to rarytas dla wszystkich koneserów mięsnych specjałów. Ta surowo-wędzona kiełbasa swój aromat zawdzięcza wędzeniu dymem bukowo-olchowym nad szczapą drewna, na żywym ogniu. Jej wyrazisty smak podkreśla kompozycja naturalnych przypraw: czarnego pieprzu, gorczycy i suszonego czosnku. Wysoką zawartość mięsa potwierdza fakt, że ze 110 g mięsa uzyskano 100 g gotowego wyrobu. 

 

 Waga: ok. 300 g

 

 

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE



BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 10690

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane