Kluski na parze Jawo

Autor: pr 8 czerwca 2017 10:06

Kluski na parze Jawo fot. materiały prasowe

Kluski na parze Jawo mają delikatne, puszyste ciasto, a po ugotowaniu są sprężyste, aromatyczne, pulchne i miękkie.

Wspaniale smakują zarówno serwowane na słodko np. polane roztopionym masłem i oprószone cukrem oraz cynamonem, jak i w wersji wytrawnej z pikantnym gulaszem wołowym, czy sosem pieczarkowym.
Kluski Jawo przygotowuje się błyskawicznie, wystarczy podgrzać je na parze pod przykryciem lub w kuchence mikrofalowej, są gotowe w 3 minuty.
Warto podkreślić, że w składzie produktu nie ma żadnych substancji konserwujących ani barwników.


Cena: ok. 4,5 zł.

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE



BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 10826

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane