Konferencja „Dodatki do żywności z uwzględnieniem aromatów" , 9 luty

Autor: pr 5 stycznia 2011 10:20

Konferencję organizuje PFPŻ w Warszawie.

Konferencja poświęcona będzie następującym zagadnieniom:
- Wymagania prawne w zakresie dodatków do żywności i aromatów oraz aktualne prace
wspólnotowe
- Aspekty technologiczne stosowania aromatów
- Aspekty prawne dotyczące aromatów
- Przewodnik Konfederacji Przemysłu Żywności i Napojów UE dotyczący stosowania
rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady nr. 1334/2008 o aromatach
- Żywność o właściwościach barwiących stosowana w produktach spożywczych

Organizator: Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców, tel.: 22/ 830 70 55, e-mail: m.jonczak@pfpz.pl; www.pfpz.pl

 

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE



BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 10912

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane