Landrynki „Gabbi Ice” - mroźna nowość z „Pszczółki”

Autor: pr 12 maja 2015 09:27

Landrynki „Gabbi Ice” - mroźna nowość z „Pszczółki” fot. FC Pszczółka

Nadziewane landrynki „Gabbi” o smaku „ice” to nowość w ofercie lubelskiej Fabryki Cukierków „Pszczółka” Sp. z o.o. Są już dostępne w sklepach w 90-gramowych opakowaniach.

Landrynki trafiły do sprzedaży w maju. Są nowym wariantem smakowym popularnych cukierków „Gabbi” (dostępnych dotychczas w wersji miętowej oraz owocowej). Mentolowe nadzienie landrynek „Gabbi Ice” jest propozycją na zbliżające się lato.

– Nowy produkt opracowaliśmy z myślą o sezonie wakacyjnym. Przy ciepłej, słonecznej pogodzie, klienci każdego sklepu z pewnością sięgną chętnie po cukierki, które przyniosą uczucie chłodu i świeżości  – mówi Leszek Wertejuk, prezes zarządu Fabryki Cukierków „Pszczółka” Sp. z o.o.

 

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE



BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 11086

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane