REKLAMA
REKLAMA

Liofilizowane przekąski marki Frupp

Autor: pr 24 marca 2016 11:37

Liofilizowane przekąski marki Frupp Fot. mat.pras.

Marka Frupp wypuściła na rynek pyszne i zdrowe batony.

REKLAMA

Batony Frupp dostępne są w 4 pysznych smakach: malina, truskawka, wiśnia oraz marakuja-banan-marchew. 

Liofilizacja to metoda suszenia po zamrożeniu z zastosowaniem obniżonego ciśnienia. Żywność liofilizowana jest odwadniana poprzez usunięcie od 70% do nawet 99,5% (tak jak jest w przypadku marki Frupp) wody. Powstrzymuje to rozwój mikroorganizmów i bardzo spowalnia procesy enzymatyczne. Produkt finalny jest lekki, zawiera wszystkie wartości odżywcze, jakie posiadał przed suszeniem, a także zyskuje dłuższy termin przydatności.


WYBRANE DLA CIEBIE


REKLAMA
REKLAMA

BĄDŹ NA BIEŻĄCO

REKLAMA

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 12133

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 663

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane
REKLAMA