MAKRO uruchamia sezonowy punkt we Władysławowie

Autor: dlahandlu.pl 29 kwietnia 2013 09:56

30 kwietnia br. sieć hurtowni MAKRO Cash & Carry Polska uruchomi we Władysławowie sezonową halę małego formatu. Placówka, jak w latach poprzednich ma charakter platformy drive-in i dedykowana jest przede wszystkim klientom z sektora HoReCa, prowadzącym swój biznes w nadmorskich miejscowościach Półwyspu Helskiego.

Sezonowy Punkt MAKRO to elastyczne rozwiązanie skierowane głównie do klientów z branży gastronomicznej. To właśnie w okresie letnim restauratorzy, właściciele smażalni i innych punktów gastronomicznych, potrzebują stałej dostawy towaru - przede wszystkim napojów, artykułów typu fast food, akcesoriów do grilla, piwa, mrożonek czy produktów jednorazowych. Wszystkie te produkty dostępne są w Sezonowym Punkcie MAKRO, usytuowanym w centrum Władysławowa, przy ul. Portowej 3, przy drodze na Hel.

Udogodnieniem dla Klientów jest możliwość zamówienia dowolnego towaru dostępnego w gdyńskiej hali MAKRO i odebrania go następnego dnia w Sezonowym Punkcie MAKRO. Placówka oferuje również usługę delivery - dostawy bezpośrednio do lokalu oraz tzw. picking, czyli możliwość odbioru przygotowanej partii towaru po uprzednim zamówieniu go drogą telefoniczną.

Sezonowy Punkt MAKRO został uruchomiony we Władysławowie po raz pierwszy w 2011 roku. Podobnie jak w latach poprzednich placówka będzie działać do końca sezonu letniego tj. do 31 sierpnia br.MAKRO Cash & Carry jest liderem w branży samoobsługowego handlu hurtowego.

W Polsce MAKRO Cash & Carry istnieje od 1994 roku; posiada obecnie 41 hal (w tym już jedenaście hal mniejszego formatu). Łączna powierzchnia sprzedaży hurtowej wynosi ponad 270 000 m2. MAKRO Cash & Carry zatrudnia w Polsce około 7,5 tys. osób. 

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE



BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 10950

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane