Masa krówkowa kukułka HELIO

Autor: pr 17 lutego 2016 10:58

Marka HELIO wprowadza nową, dotąd nieobecną na polskim rynku – masę krówkową kukułka.

Nowość HELIO to połączenie, znanej z innych mas krówkowych tej marki, aksamitnej (dostosowanej do przepisów na domowe wypieki) konsystencji, delikatnego aromatu oraz pysznego smaku. Masa krówkowa kukułka HELIO nie zawiera konserwantów, jest bezglutenowa.

Masę krówkową zamknięto w 400 gramowej puszce z otwarciem easy-open. Nowość HELIO nie wymaga gotowania -  jest produktem gotowym do spożycia, czy to bezpośrednio z puszki czy jako składnik wypieków.

Masa krówkowa znajdzie zastosowanie we wszelkiego rodzaju ciastach i deserach, w tym wielkanocnych mazurkach, babkach, czy szarlotkach. Masę możemy wykorzystać także dowypełniania kruchych babeczek lub dekoracji domowych muffinów. Sprawdzi się także jako nadzienie do gofrów, sos do deserów lodowych oraz alternatywa dla tradycyjnych polew do wszelkiego rodzaju serników.

Orientacyjna cena w sklepie: ok. 5 zł za 400 g

 

 

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE



BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 10794

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane