Nowa franczyza na rynku food trucków

www.portalspozywczy.pl 4 lutego 2015 13:20

Green Steam Sp. z o.o. sp.k. chce rozwijać nowy produkt dla biznesu z branży gastronomicznej - mobilny piec opalany drewnem. W planach są otwarcia punktów gastronomicznych (food trucków) - Local Pizza. W tym celu uruchomiono program franczyzowy.

Aby zainwestować w mobilny punkt Local Pizza trzeba wyłożyć minimum 25 tys. zł. Firma gwarantuje zwrot inwestycji średnio w 2-5 miesięcy w sezonie. Dodatkowo przesiębiorca nie ponosi dodatkowych opłat: licencyjnych, franczyzowych i okresowych.

Food trucki, czyli samochody dostawcze przerobione na mobilną gastronomię, stają się w Polsce coraz popularniejsze. Przybywa właścicieli ciężarówek nie tylko z burgerami, frytkami i kiełbaskami, lecz także z daniami dietetycznymi oraz wegetariańskimi.

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE



BĄDŹ NA BIEŻĄCO

  • Max

    4,95

  • Śr

    3,37

  • Min

    2,25

» Produkty » Sklepy » Regiony

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 10851

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane