PARTNER PORTALU partner portalu - www.frigologistics.pl

Nowe trendy w gastronomii to m.in. powrót tłuszczy i ziołowych naparów

Autor: dlahandlu.pl 4 października 2017 10:32

Budowanie marketingu restauracji wokół właściciela, wielki powrót tłuszczy i pieców opalanych drewnem, długi czas przygotowania potraw oraz serwowanie ziołowych naparów – to najnowsze trendy, które wkrótce zawładną gastronomią – oceniają przedstawiciele Makro Polska.

W ramach programu „Szef dla Szefów” Makro Polska, otwarto nowy cykl spotkań z przedstawicielami branży HoReCa. W pierwszym spotkaniu „Trendy Kolacja”, które miało miejsce w Muzeum Pałacu Króla Jana III w Warszawie, wzięło udział blisko 80 osób. Zaprezentowano na nim najnowsze gastronomiczne trendy na sezon jesienno-zimowy.

Opowiadała o nich Weronika Lewandowska, ekspertka w dziedzinie ich prognozowania, tworząca strategie marketingowe dla sektora HoReCa.

Autorami dań ilustrujących trendy byli szefowie kuchni: Maciej Nowicki – szef kuchni Muzeum Pałacu Jana III w Wilanowie, Wojciech Harapkiewicz – szef kuchni restauracji Babinicz w kompleksie Dworzysko w Szczawnie-Zdroju, Gerard Rytter – szef kuchni marki Develey Polska, Paweł Serafin – szef kuchni Akademii Inspiracji Makro w Warszawie, Cezary Powała – Szef Kuchni hali Makro nr 1 w Warszawie, Adam Ciupka – szef kuchni firmy Nestlé oraz Michał Oszczyk – menedżer centrum szkoleniowego Gourmet Foods, importera i dystrybutora herbaty Dilmah.

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE



BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 11419

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane