Pierogi staropolskie z kaszą i grzybami Jawo

Autor: pr 20 czerwca 2017 10:19

Pierogi staropolskie z kaszą i grzybami Jawo fot. materiały prasowe

Pierogi Jawo są robione ręcznie, smakują jak domowe, mają delikatne ciasto i są bogato wypełnione smacznym farszem z grzybów leśnych - borowika szlachetnego i podgrzybka brunatnego oraz kaszy jęczmiennej.

Pierogi staropolskie Jawo mają wyjątkowo prosty skład, bez cienia sztucznych dodatków i konserwantów. Został on doceniony przez znany serwis www.czytamyetykiety.pl, śledzący i obiektywnie oceniający składy produktów dostępnych na naszym rynku.

Gramatura: 450 g
Cena: ok. 6 zł

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE



BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 11022

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane