Prezes GoodMills Polska: Na rynku mąki zyskiwać będą dyskonty

Autor: Rzeczpospolita 13 września 2012 12:23

Rafał Salomon, prezes GoodMills Polska prognozuje, że na detalicznym rynku mąki zyskiwać będą dyskonty - informuje Rzeczpospolita.

Spada znaczenie małych piekrani. Prezes GoodMills Polska zwraca uwagę, że następuje duży postęp technologiczny pozwalający na rozwój produkcji pieczywa mrożonego. Rośnie spożywcie wyrobów cukierniczych, ciastek, wafli, oraz makaronu - czytamy w Rzeczpospolitej.

Rafał Salomon ocenia na łamach Rzeczpospolitej, że stopniowo zwiększać się będzie przesunięcie detalicznej sprzedaży mąki z handlu tradycyjnego do nowoczesnego, w którym coraz silniejszą pozycję mają dyskonty.

 


WYBRANE DLA CIEBIE



BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 12737

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 663

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane