Restauracja poszerza ofertę o sklep delikatesowy

Autor: dlahandlu.pl 29 października 2010 14:22

W listopadzie restauracja Pierrogeria przy Placu Konstytucji w Warszawie poszerzy swoją działalność o część delikatesową.

W ofercie delikatesów regionalnych znajdą się wyroby z małych gospodarstw ekologicznych, w tym: sery z mleka krowiego i koziego, wędliny, pasztety, ryby, a także przetwory smalce i konfitury.

Z oferty delikatesów będą mogli korzystać zarówno goście restauracji, jak i klienci z zewnątrz.

Do sieci Pierogerri należą obecnie trzy lokale: dwa w Warszawie i jeden w Łodzi.

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE



BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 10380

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane