REKLAMA
REKLAMA

Restauracje drive thru to priorytet dla sieci KFC

www.portalspozywczy.pl 1 grudnia 2015 19:36

Około 35 proc. wszystkich restauracji KFC w Europie Środkowo-Wschodniej to lokale przy trasach – z okienkiem drive-thru. Znaczna większość lokali, która powstała w ciągu ostatnich 2-3 lat, to właśnie ten koncept. To jest nasz priorytet jeśli chodzi o rozwój - mówi serwisowi www.portalspozywczy.pl, Olgierd Danielewicz, prezydent marki KFC na Europę Środkową.

REKLAMA

- Stawiamy na trend convenience, czyli z jednej strony restauracje „po drodze” do domu czy
w podróży, a po drugie – delivery, czyli zamówienie on-line i telefoniczne z dostawą - dodaje Olgierd Danielewicz.

I podkreśla, że założeniem spółki AmRest jest otwieranie w Polsce około 20 nowych restauracji KFC rocznie.

więcej portalspozywczy.pl


WYBRANE DLA CIEBIE


REKLAMA
REKLAMA

BĄDŹ NA BIEŻĄCO

REKLAMA

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 12491

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 663

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane
REKLAMA