REKLAMA
REKLAMA

Rośnie popularność gastronomii przystacyjnej

Autor: Dziennik Gazeta Prawna 1 czerwca 2010 10:17

Zdaniem analityków restauracje rozwijane przez koncerny paliwowe będą coraz częściej pojawiać się poza stacjami jako samodzielne punkty - informuje Dziennik Gazeta Prawna.

REKLAMA
Dziennik przytacza też badania przeprowadzone przez szkołę biznesu w Oestrich-Winkel w Niemczech, z których wynika, że już 60 proc. Europejczyków zaopatruje się w przekąski na stacjach. W Europie Zachodniej sklep i usługi dodatkowe dają stacjom już 30 proc. przychodu.

WYBRANE DLA CIEBIE


REKLAMA
REKLAMA

BĄDŹ NA BIEŻĄCO

REKLAMA

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 13025

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 999781

POLECANE OFERTY

Ilość aktualnych ofert: 397 664

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane
REKLAMA