Rośnie popularność gastronomii przystacyjnej

Autor: Dziennik Gazeta Prawna 1 czerwca 2010 10:17

Zdaniem analityków restauracje rozwijane przez koncerny paliwowe będą coraz częściej pojawiać się poza stacjami jako samodzielne punkty - informuje Dziennik Gazeta Prawna.

Dziennik przytacza też badania przeprowadzone przez szkołę biznesu w Oestrich-Winkel w Niemczech, z których wynika, że już 60 proc. Europejczyków zaopatruje się w przekąski na stacjach. W Europie Zachodniej sklep i usługi dodatkowe dają stacjom już 30 proc. przychodu.
Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE



BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 11170

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane