Rusza nowy koncept gastronomiczny - Western Tortilla Express

Autor: franczyzawpolsce.pl 13 listopada 2013 18:58

Sieć Western Chicken rozpoczęła uruchamianie nowego konceptu - Western Tortilla Express. Będą sprzedawać tortillę na wynos. Plusem dla partnerów jest niska kwota inwestycji - do 20 tys. zł - podaje franczyzawpolsce.pl.

Sieć bazuje na modzie na street food. Klient ma czekać na przygotowaną w całości ze świeżych produktów tortillę maksymalnie 3 minuty. 

Pierwsza placówka pod szyldem Western Chicken powstała w 2010 roku, w Starachowicach. Aktualnie w ramach sieci działa ponad 19 placówek, które można znaleźć w Starachowicach, Ostrowcu Świętokrzyskim, Skarżysku Kamiennej, Żywcu, Legionowie, Olkuszu, Szczecinie, Żywcu, Kielcach i Otwocku.

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE



BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 10950

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane