Salami włoskie marki Łmeat- Łuków

Autor: pr 17 lipca 2014 09:28

Salami włoskie marki Łmeat- Łuków

Salami włoskie marki Łuków to wykwintna, długo dojrzewająca wędlina produkowana z mięsa najwyższej jakości - 100 g wyrobu wyprodukowano ze 140 g mięsa wieprzowego i 13 g mięsa wołowego.

Produkt ma stałą wagę (500 g) i pakowany jest w folię perforowaną. Salami włoskie należy podawać w bardzo cienkich, niemal przezroczystych plastrach - wówczas smakuje najlepiej. Termin przydatności do spożycia - 60 dni.

 

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE



BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 11189

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane