REKLAMA
REKLAMA

Trend: Coraz więcej kawiarni wypieka chleb na miejscu

Autor: gazeta.pl 26 lipca 2012 11:53

Żyjemy w czasach przemysłowej produkcji pieczywa, polepszaczy, spulchniaczy itd. Z drugiej strony na fali zdrowego trybu życia w Warszawie powstają kawiarniopiekarnie, które wypiekają pieczywo na miejscu - czytamy w gazeta.pl

REKLAMA

Zaczęło się kilka lat temu od Café Vincent na Nowym Świecie i Charlotte na pl. Zbawiciela. W tym roku na Puławskiej otworzyło się miejsce o nazwie Bułkę przez Bibułkę. W kawiarniopiekarni Sam zapotrzebowanie na dobre pieczywo jest tak duże, że wkrótce powstaną delikatesy z pieczywem.


WYBRANE DLA CIEBIE


REKLAMA
REKLAMA

BĄDŹ NA BIEŻĄCO

REKLAMA

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 4341

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 663

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane
REKLAMA