PARTNER PORTALU partner portalu - www.frigologistics.pl

Trend: Coraz więcej kawiarni wypieka chleb na miejscu

Autor: gazeta.pl 26 lipca 2012 11:53

Żyjemy w czasach przemysłowej produkcji pieczywa, polepszaczy, spulchniaczy itd. Z drugiej strony na fali zdrowego trybu życia w Warszawie powstają kawiarniopiekarnie, które wypiekają pieczywo na miejscu - czytamy w gazeta.pl

Zaczęło się kilka lat temu od Café Vincent na Nowym Świecie i Charlotte na pl. Zbawiciela. W tym roku na Puławskiej otworzyło się miejsce o nazwie Bułkę przez Bibułkę. W kawiarniopiekarni Sam zapotrzebowanie na dobre pieczywo jest tak duże, że wkrótce powstaną delikatesy z pieczywem.

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE



BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 11396

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane