Twigs&Sticks - paluszki bez tłuszczu i cukru

Autor: pr 31 maja 2017 16:22

Twigs&Sticks - paluszki bez tłuszczu i cukru fot. materiały prasowe

Twigs&Sticks to paluszki wypiekane są bez użycia tłuszczu i cukru. Konsumenci mogą spróbować aż 6 niespotykanych dotąd w Polsce smaków, m.in. wędzonej papryki z solą himalajską, pieprzu z makiem, sezamu i ziaren słonecznika czy płatków owsianych i siemienia lnianego. Na opakowaniach znajdziemy sympatyczną Pandę, która od niedawna pojawia się na wszystkich produktach Stema Polska.

- Nasze naturalne paluszki, bez cukru i tłuszczu, wypiekane są w piecu. Produkty te od lat tworzymy dla naszego duńskiego partnera, a teraz postanowiliśmy wprowadzić je również na rynek polski i tak powstały Twigs&Sticks. Klienci odżywiają się zdrowo, poszukują smacznych produktów bez konserwantów, a my takie dostarczamy jako jedyni w naszym kraju. Receptura jest pilnie strzeżona. Jedyne, co mogę zdradzić to, że najważniejsze jest w niej zaangażowanie ludzi, którzy skrupulatnie ustalają właściwe proporcje. To absolutnie kluczowy element produkcji. Samo wypiekanie paluszków musi być także dopilnowane co do sekundy, by były idealnie chrupiące i aromatyczne – mówi Renata Panasewicz ze Stema Polska.

W samej tylko linii Bez-E jest aż 8 smaków, cztery słodkie, słodzone naturalnym miodem i cztery wytrawne. Wypiekane są bez użycia chemicznych dodatków i ulepszaczy. Znajdują się w nich za to naturalna sól morska, suszone zioła prowansalskie, bazylia i oregano. 

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE



BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 11097

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane