United Chicken chce otworzyć pięć lokali do końca roku

www.portalspozywczy.pl 18 czerwca 2014 14:13

Sieć United Chicken powiększyła się w tym roku już o cztery lokale gastronomiczne i liczy obecnie osiem placówek. Trwają rozmowy z potencjalnymi franczyzobiorcami. W tym roku planowane jest uruchomienie kolejnych pięciu lokali.

United Chicken to sieć typu premium quick service restaurant. W ramach umów franczyzowych oferujemy trzy formaty lokalu: niezależny, drive i foodcourt - mówi Marcin Bonawenturczak, prezes zarządu United Chicken Sp. z o.o.

W czerwcu otwarto nowy lokal sieci - w Gdański. Dołączył on do uruchomionych w tym roku restauracji w Józefowie, Krotoszynie i Brodnicy.

Lokal w Gdańsku znajduje się przy ulicy Długiej, w Krotoszynie w budynku przy jednej z głównych ulic miasta, placówka w Józefowie, zlokalizowana przy stacji paliw, jest typu drive-thru (można zamówienie złożyć i odebrać w okienku, jak i w restauracji), natomiast lokal w Brodnicy, posiadający około 40 miejsc dla klientów, znajduje się w Galerii Brodnica. Poza tym sieć ma restauracje w Białymstoku (Galeria Alfa), Bytomiu (Galeria Agora), Ełku (Galeria Tu i Teraz) i Toruniu.

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE



BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 10794

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane