PARTNERZY PORTALU Partner portalu: City Board
REKLAMA
REKLAMA

W Hali Mirowskiej ruszyła restauracja specjalizująca się w daniach mięsnych

Autor: www.dlahandlu.pl 20 października 2016 11:14

W warszawskiej Hali Mirowskiej ruszyła restauracja Ed Red. Jest to druga lokalizacja tej marki w Polsce, pierwszy punkt działa w Krakowie.

REKLAMA

Lokal ma ok. 700 mkw. Ed Red jest pierwszym steakhousem sezonującym mięso na sucho i współpracującym wyłącznie z lokalnymi producentami mięsa. Promuje polskie smaki wydobywane z polskich produktów.

Szefem kuchni jest Adam Chrząstowski.

Pierwszy Ed Red ruszył w kwietniu 2014 roku, we wnętrzach dawnego lokalu Metropolitan w Krakowie.


WYBRANE DLA CIEBIE


REKLAMA
REKLAMA

BĄDŹ NA BIEŻĄCO

REKLAMA

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 16440

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 664

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane
REKLAMA