W Hali Mirowskiej ruszyła restauracja specjalizująca się w daniach mięsnych

Autor: www.dlahandlu.pl 20 października 2016 11:14

W warszawskiej Hali Mirowskiej ruszyła restauracja Ed Red. Jest to druga lokalizacja tej marki w Polsce, pierwszy punkt działa w Krakowie.

Lokal ma ok. 700 mkw. Ed Red jest pierwszym steakhousem sezonującym mięso na sucho i współpracującym wyłącznie z lokalnymi producentami mięsa. Promuje polskie smaki wydobywane z polskich produktów.

Szefem kuchni jest Adam Chrząstowski.

Pierwszy Ed Red ruszył w kwietniu 2014 roku, we wnętrzach dawnego lokalu Metropolitan w Krakowie.

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE



BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 10826

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane