REKLAMA
REKLAMA

Włoski gigant wkracza na polski rynek gastronomiczny

Autor: Franchising.pl 9 sierpnia 2012 15:48

Międzynarodowa marka Ci Gusta trafiła do Polski. Zaproponuje kuchnię włoską - od pizzy po desery lodowe - podaje serwis Franchising.pl.

REKLAMA


Włoska franczyza dotarła nad Wisłę za sprawą trzech biznesmenów. Pierwszy z nich to Yassin Najjar, który do Polski przybył na początku lat 90-tych i otworzył lodziarnię Calypso w Warszawie. Nawiązał współpraca Najjara z firmą PreGel, największym na świecie producentem surowców do produkcji lodów i wyrobów cukierniczych. Kiedy jej szef, Dario Rabboni, zdecydował się rozszerzyć działalność rodzinnego biznesu na rynek gastronomiczny, Yassin Najjar postanowił zacieśnić współpracę i zmienić szyld swojej cukierni na Ci Gusta. Przedsięwzięcie pomógł zrealizować doświadczony na rynku franczyzowym Anas Adi, który od lat rozwija swój koncept Hana Sushi, a teraz zdecydował się wykupić master licencję Ci Gusta na polski rynek.


WYBRANE DLA CIEBIE


REKLAMA
REKLAMA

BĄDŹ NA BIEŻĄCO

REKLAMA

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 13889

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 999781

POLECANE OFERTY

Ilość aktualnych ofert: 397 664

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane
REKLAMA