Wojtex: Foodtruck ciekawą opcją zarobienia dużych pieniędzy w krótkim czasie

www.portalspozywczy.pl 16 listopada 2016 14:35

Na rynku gastronomicznym cały czas utrzymuje się panujący w ostatnim czasie trend street food. Coraz więcej osób decyduje się na otwieranie własnego biznesu na kółkach – mówi Wojciech Goduński, właściciel PPHU Wojtex.

Polacy coraz chętniej jedzą na mieście i biorą udział w festiwalach oraz event’ach oferujących uliczne jedzenie. Tym samym rośnie także zainteresowanie prowadzeniem własnego biznesu na kółkach. – Szczególnie w sezonie letnim nasze mobilne koncepty Western Tortilla i lodziarnie Mangatto cieszą się dużą popularnością. Dla właścicieli foodtruck’a czy mobilnej przyczepy to ciekawa i korzystna opcja zarobienia dużych pieniędzy w krótkim czasie. Dużym plusem jest także mobilność, która daje możliwość przemieszczania biznesu i serwowania swoich usług w różnych miejscach – mówi Wojciech Goduński, właściciel PPHU Wojtex.

Zdaniem Goduńskiego, chętniej też korzystamy z usług typu delivery. Według szacunków właściciela Wojtex najchętniej zamawianym daniem jest pizza, ale zwiększa się także zainteresowanie tradycyjnymi daniami obiadowymi.

Całość na portalspozywczy.pl


WYBRANE DLA CIEBIE



BĄDŹ NA BIEŻĄCO

  • Max

    4,38

  • Śr

    3,15

  • Min

    1,82

» Produkty » Sklepy » Regiony

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 3382

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane