Wojtex planuje rozwój sieci lodziarni

www.portalspozywczy.pl 30 grudnia 2015 13:53

Z początkiem 2016 roku ruszamy z promocją i rozwojem dwóch nowych konceptów: Western Tortilla oraz lodziarni Mangatto, inspirowanych panującą obecnie modą street food - mówi serwisowi www.portalspozywczy.pl, Paulina Pacholczyk z firmy Wojtex.

 

Jak dodaje, w tym roku firma Wojtex dwukrotnie zwiększyła liczbę lokali Western Chicken. Obecnie na rynku działa 20 restauracji pod tym szyldem i szykują się kolejne otwarcia. W grudniu otwarto lokal Western Chicken w CH King Cross w Poznaniu. Podpisano również nową umowę, która dotyczy otwarcia Western Chicken w Toruniu. Lokal mieści się przy Uniwersytecie i Centrum Sportowym i już rozpoczęto nad nim prace remontowe. Otwarcie lokalu planowane jest w I kwartale 2016 roku.

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE



BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 10803

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane