REKLAMA
REKLAMA

Żywiec APA - nowy gatunek z Żywieckiej Szkoły Piwowarskiej

Autor: pr 3 grudnia 2014 09:53

Żywiec APA - nowy gatunek z Żywieckiej Szkoły Piwowarskiej

W marcu br. piwowarzy z Żywieckiej Szkoły Piwowarskiej uwarzyli trzy piwne specjalności - Bocka, Marcowe i Białe. Żywiec wprowadził kolejny gatunek - Żywiec APA.

REKLAMA
Nowy wariant to intensywnie chmielowe piwo typu Pale Ale z wyczuwalną nutą cytrusową. Swój aromat i smak zawdzięcza zastosowaniu pięciu odmian chmielu oraz warzeniu w otwartych kadziach. Piwo to smakuje najlepiej, podawane w temperaturze 9-11 stopni Celsjusza.

WYBRANE DLA CIEBIE


REKLAMA
REKLAMA

BĄDŹ NA BIEŻĄCO

REKLAMA

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 13077

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 999781

POLECANE OFERTY

Ilość aktualnych ofert: 397 664

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane
REKLAMA