Koszalińskie Delikatesy Mięsne Gzella przeszły remodeling

Autor: pr, www.dlahandlu.pl 17 lutego 2017 11:30

10 lutego klienci Delikatesów Mięsnych Gzella przy ulicy Andersa 4 w Koszalinie mieli okazję przekonać się, jak prezentuje się sklep po remodelingu. To kolejny na mapie Polski punkt sprzedaży sieci Gzella Net, który zyskał nowy wystrój.

- Metamorfoza to wyznacznik strategii firmy Gzella, która dba o pozytywne doświadczenie zakupowe klienta - zaznacza firma.

Za sprawą fototapety z motywem lasu oraz drewnianych mebli aranżacja Delikatesów Mięsnych budzi skojarzenia z Borami Tucholskimi, czyli miejscem siedziby firmy. Świeżości wnętrzu nadaje element białych, ozdobnych cegieł na ścianach. Wystrój uzupełnia nowoczesne wyposażenie: piec konwekcyjny oraz lada grzewcza. W koszalińskim punkcie sieci Gzella Net klienci mogą nabyć mięsa pieczone, jak np. opiekane skrzydła, udka tradycyjne i faszerowane, żeberka w glazurze, karkówki i schaby z ziołami, pieczony boczek i golonki oraz kotlety mielone faszerowane pieczarkami. W salonie dostępne są również dodatki – kluski śląskie, kopytka i surówki.

 

                                                                                                                     

 

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

  • Max

    3,99

  • Śr

    2,29

  • Min

    0,00

ProduktySklepyRegiony

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 10937

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 748244

POLECANE OFERTY

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane