Manager Żabki założył Andrew Frost Solution

Autor: dlahandlu.pl 15 marca 2018 14:54

Andrzej Mróz, który przez ostatni rok pełnił funkcję Business Development Director'a w Żabka Polska założył własną firmę - Andrew Frost Solution. Wcześniej odpowiadał za rozwój sieci Delikatesów Centrum w Grupie Eurocash, pełniąc od grudnia 2014 roku do grudnia 2016 roku stanowisko dyrektora operacyjnego ds. franczyzy.

Andrzej Mróz w przeszłości związany był z Jeronimo Martins (od roku 1999 do 2012), gdzie pełnił m.in. funkcję dyrektora operacyjnego. Później pracował w Grupie X5 Retail w Rosji, a po niespełna dwóch latach przeniósł się do Polomarketu, gdzie był członkiem zarządu i dyrektorem operacyjnym sieci.

Andrzej Mróz jest absolwentem Politechniki Wrocławskiej (kierunek Inżynieria Mechaniczna) oraz podyplomowych studiów z zarządzania i marketingu na Politechnice Lubelskiej.

Podobał się artykuł? Podziel się!
  • Bankrut 2018-03-20 17:52:40

    Panie Andrzeju, to może zatrudni Pan mnie u siebie, mam mnóstwo długów i brak pracy bo jestem po roku współpracy z ec złodziejem, a Pan wtedy dołożył cegiełkę do mojego bankructwa.

    "Życzę powodzenia"

  • Andrzej Mróz 2018-03-17 20:19:36

    Brak ciągłości pomiarów w zakresie monitorowania pracy urządzeń chłodniczych może mieć ogromne konsekwencje dla wielu organizacji ze względu na możliwy zarzut o brak dbałości o bezpieczeństwo Konsumentów i oferowanych produktów.

    Andrew Frost S dostarcza rozwiązania w zakresie bezprzewodowego monitorowania temperatur w czasie rzeczywistym.

    Naszymi Klientami są sieci handlowe, zakłady produkcji spożywczej, hotele, firmy cateringowe oraz lokale gastronomiczne.

    Andrzej Mróz

  • Andrzej Mróz 2018-03-17 20:14:12

    Korzystając z okazji pozwolę sobie przybliżyć zakres działalności Andrew Frost Solution.

    Polscy Konsumenci poszukują produktów jak najmniej przetworzonych, z czystymi etykietami i to zarówno w znanych już sobie segmentach produktowych, jak i nowych kategoriach. W związku z tym firmy instalują coraz więcej urządzeń chłodniczych i gastronomicznych, aby spełnić oczekiwania Klientów. Z moich dotychczasowych obserwacji wynika, że mimo postępu technologicznego w wielu organizacjach za zwiększeniem ilości urządzeń nie idzie zmiana procesów monitorowania temperatur w celu utrzymania gwarancji ciągu chłodniczego i bezpieczeństwa oferowanych produktów.

    W większości znanych mi przypadków monitorowanie polega na jednokrotnym w ciągu dnia odczytywaniu temperatur z wbudowanych w urządzeniach wyświetlaczy i zapisywaniu ich na papierowej karcie wyników. I jeśli jeszcze kilka lat temu taki sposób monitoringu urządzeń nie był pracochłonny, to obecnie w nowoczesnych obiektach, gdzie system HACCP wymaga 3-4-krotnego monitorowania stanu temperatur w ciągu doby, a takich urządzeń jest minimum kilkanaście, to jest już to nie lada wyzwanie, jeśli firma chce mieć pewność, że jest to wykonywane prawidłowo.

    Równocześnie mając na uwadze ustawę o zakazie handlu w Niedzielę i w Święta oraz problemy z dostępnością wyedukowanych pracowników, dotychczas stosowane rozwiązania nie gwarantują Klientom 100% pewności, że oferowane produkty są bezpieczne, a ciąg chłodniczy był utrzymany.

ZOBACZ WSZYSTKIE (3)


WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 5082

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 694644

POLECANE OFERTY

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane