Mięsne delikatesy na warszawskim Powiślu

Autor: dlahandlu.pl 8 kwietnia 2016 12:06

Sklep Targ Mięsny Browarna został otwarty 27 lutego br. na warszawskim Powiślu przy ulicy Browarnej 6.

Sklep oferuje polską wołowinę sezonowaną przez kilkanaście dni na sucho w specjalnie do tego przeznaczonej szafie. Do wyboru jest antrykot, rostbef, t-bone i porterhouse steak w cenach od 65 do 160 zł za kg. Można tu również kupić wędliny (np. podsuszane na miejscu kiełbasy czy kabanosy) i drób.

Poza wyrobami z mięsa w sklepie kupimy też zioła, przyprawy, przetwory (np. ćwikła, żurawina, chrzan, grzyby), miody i syropy oraz makarony z Włoch. Punkt sprzedaje również dania gotowe, m.in. kopytka, pierogi, krokiety, naleśniki.

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

  • Max

    19,20

  • Śr

    9,28

  • Min

    0,00

ProduktySklepyRegiony

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 9988

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane