Transgourmet uruchamia Instytut Kulinarny w Selgros Piaseczno

Autor: dlahandlu.pl 11 września 2018 15:10

Transgourmet uruchamia Instytut Kulinarny w Selgros Piaseczno fot. Selgros

11 września odbyło się otwarcie Instytutu Kulinarnego Transgourmet, drugiej tego typu placówki w Polsce. Pierwsza, prowadząca działalność w magazynie Transgourmet Food Service w Ożarowie Mazowieckim, funkcjonowała dotychczas jako Akademia Kulinarna. Nowy Instytut Kulinarny mieści się w budynku hali Selgros Cash&Carry w Piasecznie pod Warszawą.

Nowy Instytut Kulinarny Transgourmet to 10 dwuosobowych stanowisk do gotowania wyposażonych w nowoczesny sprzęt kuchenny, 15-osobowe stanowiska do szkoleń baristycznych i barmańskich, program szkoleń kulinarnych i sommelierskich.

W ramach otwarcia Instytutu odbyła się również oficjalna premiera TREND BOOK’a 2019, w którym eksperci branży gastronomicznej oraz szefowie kuchni z Polski i z zagranicznych oddziałów Transgourmet podzielili się wiedzą na temat nadchodzących trendów kulinarnych, cukierniczych, sommelierskich, restauracyjnych i hotelarskich.

- Chcemy stworzyć miejsce, które da naszym klientom dostęp do wiedzy na temat najnowszych trendów oraz zaoferuje narzędzia pobudzające kreatywność kucharzy. Dlatego nawiązujemy współpracę z najlepszymi szefami kuchni w Europie, którzy w ramach działalności Instytutu poprowadzą warsztaty kulinarne dla szefów kuchni w Polsce. Chcemy stworzyć takie miejsce, które nie tylko udostępnia wiedzę, ale także kreuje bieżące trendy światowe – komentuje Krystian Zalejski, menadżer nowego Instytutu Kulinarnego Transgourmet.

- Jako firma z ponad 20-letnim doświadczeniem zależy nam na wymianie wiedzy i współpracy z szefami kuchni z Polski i zagranicy oraz kreowaniu bieżących trendów gastronomicznych. Otwieramy to wyjątkowe miejsce czerpiąc ze współpracy z partnerami Transgourmet z międzynarodowego holdingu, wzorując się na doświadczeniu innych europejskich instytutów, które z sukcesem od lat edukują i prowadzą szkolenia odpowiadające wprost na potrzeby klientów z branży gastronomicznej – podsumowuje Cezary Furmanowicz, dyrektor marketingu Transgourmet Polska.

 

Podobał się artykuł? Podziel się!


WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

  • Max

    2,39

  • Śr

    1,83

  • Min

    1,19

ProduktySklepyRegiony

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 7620

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 549754

POLECANE OFERTY

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane

Drodzy Użytkownicy!

W związku z odwiedzaniem naszych serwisów internetowych przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i podobne dane nt. aktywności lub urządzeń użytkownika. Jeżeli dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, wówczas będą traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administratora tych danych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz w Polityce Prywatności pod tym linkiem.

Jeżeli korzystasz także z innych usług dostępnych za pośrednictwem naszych serwisów, przetwarzamy też Twoje dane osobowe podane przy zakładaniu konta, rejestracji na eventy, zamawianiu prenumeraty, newslettera, alertów oraz usług online (w tym Strefy Premium, raportów, rankingów lub licencji na przedruki).

Administratorów tych danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz również w Polityce Prywatności pod tym linkiem. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci szereg gwarancji i praw, a przede wszystkim prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych. Prawa te będą przez nas bezwzględnie przestrzegane. Jeżeli więc nie zgadzasz się z naszą oceną niezbędności przetwarzania Twoich danych lub masz inne zastrzeżenia w tym zakresie, koniecznie zgłoś sprzeciw lub prześlij nam swoje zastrzeżenia pod adres odo@ptwp.pl.

Zarząd PTWP-ONLINE Sp. z o.o.