W Warszawie powstaje piekarnia z koszernym pieczywem

Autor: portalspozywczy.pl 2 lutego 2011 14:38

Spożycie żywności koszernej w Polsce z miesiąca na miesiąc rośnie. - Jednak zdecydowana większość koszernych produktów spożywczych wytwarzanych w kraju jest eksportowana poza jego granice - mówi rabin Michael Schudrich.

- Dla firm spożywczych to ciągle bardzo mały rynek. - Jednak pojawiają się różne inicjatywy, np. w Warszawie powstaje pierwsza piekarnia spełniająca wymogi koszerności. To już prawie załatwione - wskazuje Schudrich.

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

  • Max

    4,20

  • Śr

    2,91

  • Min

    2,19

ProduktySklepyRegiony

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 8963
Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane