Bezglutenowe makarony marki Arrighi

Autor: pr 20 marca 2017 10:00

Bezglutenowe makarony marki Arrighi Fot. mat.pras.

W odpowiedzi na trendy w sposobie odżywiania w kategorii makaronów włoska marka Arrighi rozszerza wachlarz dostępnych form o makarony bezglutenowe – rurki oraz spaghetti.

Produkty marki Arrighi powstają w 70% z mąki kukurydzianej i w 29,5% mąki ryżowej, przez co po ugotowaniu ich kolor jest bardzo zbliżony do tradycyjnego makaronu, a wartość odżywcza jest całkowicie zachowana. Dostępne formy to spaghetti i rurki, które na pewno sprawdzą się jako komponent wielu wybornych potraw. Produkty oznaczone są znakiem przekreślonego kłosa, który oznacza bezpieczną żywność bezglutenową. 

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 10937

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 748244

POLECANE OFERTY

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane