REKLAMA
REKLAMA

Cukier do pieczenia - drobny

Autor: dlahandlu.pl 7 grudnia 2015 13:32

Cukier do pieczenia - drobny

Jest to cukier o śnieżnobiałej barwie i charakterystycznej, bardzo drobnej granulacji. Cukier do pieczenia drobny powstaje podczas specjalnego procesu segregacji, selekcjonującego kryształki cukru o określonej, odpowiedniej wielkości.

REKLAMA

Dzięki tak dobranej granulacji cukier do pieczenia drobny rozpuszcza się bardzo szybko. Doskonale nadaje się do wypieków, przygotowywania ciast, kremów i deserów. Cukier do pieczenia drobny jest niezastąpiony w każdej kuchni.


WYBRANE DLA CIEBIE


REKLAMA
REKLAMA

BĄDŹ NA BIEŻĄCO

REKLAMA

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 12493

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 999781

POLECANE OFERTY

Ilość aktualnych ofert: 397 664

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane
REKLAMA