Cukier do pieczenia - drobny

Autor: dlahandlu.pl 7 grudnia 2015 13:32

Cukier do pieczenia - drobny

Jest to cukier o śnieżnobiałej barwie i charakterystycznej, bardzo drobnej granulacji. Cukier do pieczenia drobny powstaje podczas specjalnego procesu segregacji, selekcjonującego kryształki cukru o określonej, odpowiedniej wielkości.

Dzięki tak dobranej granulacji cukier do pieczenia drobny rozpuszcza się bardzo szybko. Doskonale nadaje się do wypieków, przygotowywania ciast, kremów i deserów. Cukier do pieczenia drobny jest niezastąpiony w każdej kuchni.

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE



BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 10941

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane