REKLAMA
REKLAMA

Bezglutenowy sos sojowy - nowość od firmy Kikkoman

Autor: pr 26 października 2011 10:19

Bezglutenowy sos sojowy - nowość od firmy Kikkoman

Sosy sojowe Kikkoman to produkty naturalne, powstające z niemodyfikowanej genetycznie soi. Ich produkcja przebiega zgodnie z tradycją: bez dodatków wspomagających zapach oraz smak.

REKLAMA
Powstają w wyniku naturalnej fermentacji soi, ziaren pszenicy, wody i soli z drożdżami. W odróżnieniu do chińskich sosów sojowych dostępnych na rynku polskim nie zawierają żadnych dodatków chemicznych.
Wśród sosów sojowych Kikkoman można wyróżnić m.in. sos sojowy słodki oraz sos sojowy bezglutenowy. Sos sojowy słodki Kikkoman polecany jest szczególnie do pikantnych i egzotycznych potraw. Przeznaczony jest dla konsumentów, dla których standardowy sos sojowy jest zbyt słony. Sos sojowy bezglutenowy Kikkoman to bezglutenowy dodatek do potraw mięsnych, rybnych, warzywnych oraz zup. Produkt spełnia wszelkie kryteria produktu bezglutenowego, nie zawiera konserwantów, a zamiast ziaren pszenicy użyto ziaren ryżu.

WYBRANE DLA CIEBIE


REKLAMA
REKLAMA

BĄDŹ NA BIEŻĄCO

REKLAMA

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 12967

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 999781

POLECANE OFERTY

Ilość aktualnych ofert: 397 664

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane
REKLAMA