Domowy Ajvar Podravka

Autor: pr 7 kwietnia 2014 11:51

Domowy Ajvar Podravka

Ajvar, czyli najczęściej wybierana pasta warzywna w słonecznej Chorwacji, właśnie pojawia się w nowej, domowej wersji.

Ajvar Domowy Podravka - podobnie jak jego tradycyjna wersja - produkowany jest z najwyższej jakości składników i specjalnie wyselekcjonowanych warzyw: papryki i bakłażanów dojrzewających w Słońcu Południowej Europy. Jego kremowa konsystencja oraz tradycyjna domowa receptura sprawdzą się jako idealny dodatek zarówno do codziennych dań, jak i potraw wielkanocnych. Ajvar można podawać zarówno na ciepło jak i na zimno.

Domowy Ajvar Podravka jest dostępny w wersji łagodnej i ostrej.
Cena na półce: ok. 5,90 zł

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE



BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 10971

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane