FRoSTA proponuje nowy sposób na rybę

Autor: pr 19 marca 2014 11:24

FRoSTA proponuje nowy sposób na rybę

FRoSTA rozszerza ofertę o Ryby na patelnię z warzywami i sosami w dwóch wariantach do wyboru - musztardowym i włoskim.

Ryba na patelnię musztardowa to danie składające się z delikatnych kawałków mięsa ryby połączonych z chrupiącymi wiosennymi warzywami: brokułami, marchewką paryską, zieloną fasolką, groszkiem zielonym, zanurzonych w wyrazistym sosie skomponowanym z miodu, musztardy i mleka. Ryba na patelnię włoska to połączenie kawałków ryby z czerwoną i żółtą papryką, żółtą i zieloną cukinią, dwoma rodzajami pomidorów oraz sosem na bazie śmietany, oliwy i przecieru pomidorowego. Dania, w zależności od preferencji, można uzupełnić o ulubiony rodzaj ryżu, makaronu czy kaszy lub ziemniaki.

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 10963

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane