Kiełbaski Degustino w trzech smakach

Autor: produkty 16 września 2014 14:38

Kiełbaski Degustino w trzech smakach

Na polskim rynku pojawiły się kiełbaski „Degustino" produkowane przez Chrzanowską Manufakturę Wędlin. Do sklepów trafiły trzy tradycyjne smaki: kiełbaski podwawelskie, śląskie i białe. Wszystkie Degustino produkowane są wg domowych receptur i nie zawierają glutenu.

Degustino są pasteryzowane jak dawniej przetwory domowe. Każda z odmian ma minimum 87% mięsa. Degustino, nie zawierają bowiem glutenu, fosforanów ani glutaminianu sodu, zostały też pozbawione osłonki.

W najbliższych miesiącach na półkach znajdą się kolejne smaki konfekcjonowanych kiełbasek. Produkty dostępne są w opakowaniach o gramaturze 120 gram na jeden posiłek. Można je smażyć, gotować, przygotować w mikrofalówce albo jeść na zimno.

Cena detaliczna zaczyna się już od 2.99 zł za sztukę.

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

  • Max

    5,49

  • Śr

    2,60

  • Min

    0,00

ProduktySklepyRegiony

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 9201