Leppszy - nowość na polskim rynku pasztetów

Autor: pr 10 listopada 2011 10:36

Leppszy - nowość na polskim rynku pasztetów

Leppszy jest całkowicie drobiowym pasztetem, bez dodatku składników wieprzowych, barwników czy konserwantów. Po raz pierwszy również wzbogacony został naturalnym chilli.

Leppszy to prawdziwy rarytas na rynku polskich pasztetów. Został wyprodukowany wyłącznie z użyciem mięsa drobiowego. Nie znajdziemy w nim śladu mięsa lub tłuszczu wieprzowego.

Jest produktem, który bez obaw możemy włączyć do codziennych posiłków. Całkowicie drobiowy pasztet, zawierający tłuszcze pochodzenia roślinnego, bogate w kwasy tłuszczowe Omega 3 i Omega 6.

Pasztet jest dostępny w wygodnym, aluminiowym opakowaniu, na którym konsument bez trudu znajdzie informację o braku konserwantów i 100 procentowej zawartości drobiu.  Leppszy to także pierwszy pasztet, który został przebadany laboratoryjnie, uzyskując bardzo wysokie oceny ze strony Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie.
Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE



BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 11009

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane