Nowa linia wędlin ‘Bez E' od Henryka Kani

Autor: pr 16 stycznia 2014 12:16

Zakłady Mięsne Henryk Kania poszerzyły swoje portfolio o nową linię wędlin i kiełbas - bez konserwantów. Nowa gama wędlin dostępna jest na rynku w formie paczkowanej od grudnia 2013 r.

Wędliny pozbawione są zbędnych dodatków funkcjonalnych takich jak: konserwanty, barwniki, fosforany, glutaminian sodu.
Nowatorska technologia produkcji wyrobów wędliniarskich, pozwoliła na pominięcie w procesie przetwórczym chemicznych dodatków konserwujących, poprzez zastosowanie naturalnych ekstraktów z owoców, suszu warzyw, przypraw, wina czerwonego oraz wyselekcjonowanych z naturalnego środowiska kultur bakterii. Wszystko to dało gwarancję stworzenie dobrej jakości wędlin i kiełbas bez zastosowania E-250 i sztucznych ulepszaczy, w postaci barwników.
Nowa gama wędlin ‘Bez E' kierowana jest do wszystkich, zarówno dzieci, jak i dorosłych oraz osób w kwiecie wieku.
  • joonathan 2014-07-14 20:52:45

    przyznaje-zaskoczyla mnie jakosc produktow z tej serii :) polecam ja ;)

  • valerine 2014-04-29 17:50:30

    Z tego co się orientuje ( nie na 100%) to ZM Henryk Kania ma taką serie, ale tak jak mówie, upewnij sie jeszcze ;)

  • bywo 2014-04-27 18:08:30

    te "Bez E" to kogo to jest? jaki producent? bo skusiłbym się na spróbowanie kupić

ZOBACZ WSZYSTKIE (10)

WYBRANE DLA CIEBIE



BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 12608

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 663

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane