REKLAMA
REKLAMA

Nowa receptura Pasztetu Podlaskiego

Autor: pr 12 grudnia 2011 11:05

Nowa receptura Pasztetu Podlaskiego

Drosed zmienił recepturę Pasztetu Podlaskiego wyraźnie informując na opakowaniach o braku zawartości w produkcie dodatków „E", konserwantów, glutaminianu i wieprzowiny.

REKLAMA
Drosed informuje konsumentów na opakowaniach, że znany i lubiany od ponad 30 lat pasztet już nie zawiera tego typu substancji. Zachowując tradycyjny, ulubiony smak i konsystencję, Pasztet Podlaski jest teraz bardziej drobiowy i naturalny. Informacja o braku tego typu składników jest wyraźnie podkreślona na opakowaniach w dobrze widocznej, zielonej ramce.

Pasztet drobiowy Podlaski dostępny jest w sześciu smakach: naturalnym, pomidorowym, paprykowym, z pieprzem, czosnkowym i pieczarkowym. Nie zawiera konserwantów, dodatków „E", elementów wieprzowych, takich jak tłuszcz, oraz glutaminianu - syntetycznego i kontrowersyjnego wzmacniacza smaku.

Podlaski pasztet drobiowy, pomidorowy, paprykowy, z pieprzem, czosnkowy lub pieczarkowy firmy DROSED dostępny jest w aluminiowych kubeczkach 100 gram w cenie 1,49 zł/szt. oraz w puszkach o pojemności 155 g w cenie 2,39 zł/szt.

 


WYBRANE DLA CIEBIE


REKLAMA
REKLAMA

BĄDŹ NA BIEŻĄCO

REKLAMA

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 12556

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 663

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane
REKLAMA